Batron Enerji Sistemleri BATRON ENERJİ YATIRIM

Şirketimiz Batron Enerji Yatırım aldı.

Şirketimiz Batron Enerji Yatırım aldı.

BATRON Enerji’ye Anadolu’nun ilk akredite melek yatırımcı ağı olan ERBAN, TRANGELS Melek Yatırım Ağı ile ortak olarak 3,5 Milyon TL değerleme ile yatırım yaptı. Bu yatırım ile birlikte hedeflerimize, yeni ortaklarımızla birlikte daha güçlü daha hızlı ilerleyecek olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Erban Hakkında :

Erciyes Teknopark A.Ş. tarafından kurulan “ERBAN-Erciyes Business Angel Network” Kayseri’nin ilk akredite melek yatırımcı ağıdır. Bölgedeki girişimcilik ekosistemini canlandırmak, melek yatırımcı desteği ile katma değerli projelerin hayata geçirilmesi ve büyümelerine katkı sağlanması amacıyla faaliyet göstermektedir. Bölgede yer alan meslek kuruluşları ve odalar ile bağlantılar kurarak geniş bir kitleye seslenme imkanı bulmaktadır.

TRAngels Hakkında :

TRANGELS Melek Yatırımcı Ağı, TRANGELS Finansal Hizmetler A.Ş. kurucuları tarafından BKY mevzuatına uygun olarak T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı’nın izniyle kurulmuştur. TRANGELS Melek Yatırım Ağı, başvuruda bulunan girişimciler veya iş birlikleri sayesinde kendi bulduğu girişim projeleriyle melek yatırımcıları bir araya getirerek, projelerin hayata geçirilmesine katkıda bulunan bir platformudur. Çoğunluğu “Melek Yatırımcı” sertifikasına sahip olan TRANGELS Finansal Hizmetler A.Ş. kurucuları, farklı meslek gruplarından değişik uzmanlık alanlarına sahip profesyonel yönetici ve girişimcilerden oluşmaktadır. Ülkemiz ekonomisi ve sosyal yaşamında en önemli sorunlardan biri, başlatılan işin sonunun getirilememesidir. TRANGELS Finansal Hizmetler A.Ş., destek aldığında kısa süre içinde yerel ve global pazarlarda fayda sağlayabilecek potansiyele sahip, hizmet, teknoloji, bilim alanlarında yeni bir fikir, buluş ve uygulama içeren girişim projelerine yatırım ve danışmanlık yapmaktadır. Bu çerçevede, girişimcilerin bağımsızlık ve yenilikçilik özellikleri korunarak projelere gerekli iş ve finansman kaynağı oluşturulur. Erken aşamada sağlanan bu destekle girişimcilerin projelerini daha ileri aşamalara götürebilecekleri ilerlemeyi kaydetmeleri amaçlanmaktadır.